Спукан маркуч на турбо пътищата....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купих си Alfa Romeo 156 2,4 JTD ???????
Collapse
X
-
Ми кулега мисля 4е не е от марку4 от турбо пати6тата за6тото колко и да е 6те6е да има малкоо масалце или се баркам.По вероятно да е от дебитомера мисля да го по4истя ама ако до открия каде е ако може някои да ми помогне да го открияAlfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00
Comment
-
Ako хвърля масло от турбо пътищата значи нещата са сериозни...
Макар и малко верояно си заслужава да се провери...някой да седи в колата и да подава газ, друг да гледа да види дали изпуска от някъде.
Но както Бобо е писал по-вероятно е дебитомер....около 500лв.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Проверих турбо марку4ите и си4ко си е ок. Опитах се да махна вазду6ня филтар ама без успех .Колеги я кажете дали тва каде 6те ви опи6а е дебитомерана4и не6то като кутия голямо е колко например (касетофон за кола)и от едната му страна е на дупки като ре6етка и отгоре пласмасов капак от които излиза марку4 които отива кам двидателя
та тва ли е или се баркам 6тото не виждам букса а някаде 4етох 4е трябва да има
извинявам се 4е така досаждам ама няма кам кои друг да се обарна
Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00
Comment
-
Първоначално публикувано от Krasi86Проверих турбо марку4ите и си4ко си е ок. Опитах се да махна вазду6ня филтар ама без успех .Колеги я кажете дали тва каде 6те ви опи6а е дебитомерана4и не6то като кутия голямо е колко например (касетофон за кола)и от едната му страна е на дупки като ре6етка и отгоре пласмасов капак от които излиза марку4 които отива кам двидателя
та тва ли е или се баркам 6тото не виждам букса а някаде 4етох 4е трябва да има
извинявам се 4е така досаждам ама няма кам кои друг да се обарна
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
мерси бате то4но тва го гледах поне 100 пати ама изоб6то не сам си помислял 4е може да е тва дебитомера утре 6те го по4иста и 6те видиме .А как мога без сервис да разбера дали е от него ако махна буксата или ??????????Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00
Comment
-
много внимавай с чистенето
извади самия датчик и го натопи в бензин и внимателската.....
ако го откачиш от куплунга ниюо няма да постигнеш, колата я запали я не....
и ше работи в авариен режим, което не ти решава никакъв проблем'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
по4истих го дебитомера както ми каза с бензин но няма разлика при 160 и пак пресветна лампата и са6тата работа с оборотите. Сигорно е развален
А и немога да си обесна деиствието на тоя дебитомер варху работата на двигателя
А И ПРОБЛЕМ ЛИ Е АКО КАРАМ ТАКА ДОКАТО СИ ОТИДА ДО БГ ДА ГО СМЕНЯ
Comment
-
ами действието му е едно от най-важните при образуването на горивната смес! по неговите показания (правилни или грешни) ЕКУто съди какво количество въздух постъпва и съответно наглася горивната смес.
мисля че при тези симптоми можеш да си я докараш до БГ, пламен кара 166цата известно време така, и нишо не е станало'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Valjo 4ак сега се осе6там, ти нали ми каза да по4истя самия дат4ик а а аз свалих дебитомера и го по4истих без да се осетя 4е трябва да 4иста самия дат4ика а тоя дат4ик е наи отпред на дебитомера от горната и от долната страна има дупки или пак се БАРКАМкажии извиняваи 4е те занимавам с глупости ама
[/img][/code]
Comment
-
Първоначално публикувано от Krasi86Valjo 4ак сега се осе6там, ти нали ми каза да по4истя самия дат4ик а а аз свалих дебитомера и го по4истих без да се осетя 4е трябва да 4иста самия дат4ика а тоя дат4ик е наи отпред на дебитомера от горната и от долната страна има дупки или пак се БАРКАМкажии извиняваи 4е те занимавам с глупости ама
[/img][/code]
вади се на два винта отгоре, където е куплунга
тва дето се появи се топи в бензин, напред назад това онова)
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
Comment